BKS Schagen > Contractafwijking >

 

Contractafwijking

Een goede begroting is het halve werk

Hoe goed een project ook ontworpen, uitgewerkt en gepland is, op ieder project zijn er wel onderdelen die iets anders lopen dan verwacht of in het contract zijn vastgelegd. Of het nu een civiel-, utiliteitsbouw-, industriebouw-, woningbouw- of renovatieproject betreft. Na contractvorming zijn er allerlei factoren die kunnen leiden tot meer- of minderwerk. 

Zowel opdrachtgever als opdrachtnemer zijn gebaat bij een goede afhandeling van de contractafwijkingen. Voor de voortgang van het project (projectbelang) en de verstandhoudingen van alle stakeholders (toekomstige projecten) is het daarom van belang zo snel mogelijk en zo duidelijk mogelijk inzicht te creëren in de afwijking en de gevolgen voor zowel planning als kosten.

 

   Opdrachtgever:

  • Als professioneel opdrachtgever bent u bereid te betalen voor het extra werk dat uw opdrachtnemer voor u verricht, maar beslist niet te veel.

   Opdrachtnemer:

  • U wilt betaald krijgen voor het extra werk dat u gaat doen of heeft gedaan ten behoeve van het project.

 

Afhandeling contractafwijking

Een bouwkostendeskundige van BKS Schagen biedt hier uitkomst, wij stellen duidelijke meer- of minderwerk begrotingen op voor opdrachtgever of opdrachtnemer. Met deze begroting kunnen wij voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer de contractwijziging vlot afhandelen. BKS Schagen is regelmatig betrokken bij de afhandeling van contractafwijkingen van complexe en minder complexe projecten, zowel aan opdrachtgevers- als aan opdrachtnemerszijde. 

Op het moment zijn we betrokken bij de contractafwijkingen van het project TransportTechniek & Afbouw Noord/Zuidlijn te Amsterdam.

 

Mail of bel voor een duidelijke afhandeling van uw contractafwijkingen