BKS SchagenBouwkostenabonnement >

Bouwkostenabonnement

Flexibel en efficiënt bouwkostenadvies

Met deskundig bouwkostenadvies haalt u maximale kwaliteit uit uw budget. BKS Schagen maakt dit bereikbaar voor iedereen. Via ons bouwkostenabonnement kunt u flexibel en doelgericht een expert inschakelen. Of u nu als particulier een aanbouw laat plaatsen, als woningcorporatie een zorgcomplex laat (ver-)bouwen of als overheid een tunnel laat aanleggen.

Een bouwproject kan op vele manieren worden uitgevoerd. Het ontwerp, de constructie, de materialen, de planning, al deze aspecten hebben invloed op de kwaliteit, de prijs en de mate waarin het eindresultaat aan de wens voldoet. Met een bouwkostenabonnement helpt BKS Schagen u op laagdrempelige wijze bij het maken van de beste keuzes in het bouwproces.

 

Uw voordeel:


Hoe werkt het?

U koopt vooraf één dag flexibele, projectonafhankelijke uren deskundig bouwkostenadvies in. U bent vrij om te bepalen wanneer en waarvoor u deze inzet. Dit werkt eenvoudig, flexibel en overzichtelijk. De échte besparingen vloeien voort uit de adviezen, die u meer opbrengen dan de kosten.


Wat kost een bouwkostenabonnement?

Er zijn momenteel twee vormen bouwkostenabonnementen, Bouwkostenabonnement BKS Zakelijk en Bouwkostenabonnement BKS Particulier. 

 

Bouwkostenabonnement

BKS Zakelijk

€700,- (excl. BTW)

Bouwkostenabonnement

BKS Consument

€850,- (incl. 21% BTW)

 

Kijk voor de tarieven, voorwaarden en meer informatie op www.bouwkostenabonnement.nl, of bel ons op 0224-296580. Wij leggen u graag alle voordelen uit van ons bouwkostenabonnement.

 

Bouwkostenabonnement