BKS Schagen > Bouwkostendeskundige >

Bouwkostendeskundige

Ervaren sparringpartner vol creativiteit

 

U wilt inzicht in de bouwkosten van uw project, het liefst in een zo vroeg mogelijke fase. Maar u wilt ook flexibiliteit: van varianten en aanpassingen moeten de gevolgen voor de kosten snel duidelijk worden gemaakt.

Een bouwkostendeskundige van BKS Schagen bezit deze essentiële kwaliteiten. Zijn adviezen zullen uw verwachtingen waarmaken en overtreffen. Hij is de senior begroter die zijn vak meester is, zowel op bouwkundig als civieltechnisch vlak. Hij is uw sparringpartner en betrouwbare bouwkostencalculator in alle fasen van het bouwproces.

 

Bouwkostendeskundige met verstand van zaken

Wat uw vraag ook is, onze bouwkostendeskundigen zijn in staat om u te voorzien van deskundig advies. Zij treden op in arbitragezaken, beoordelen begrotingen (second opinion) en indexeren begrotingen en ramingen. Dit kan alleen met veel ervaring, verstand van zaken en kennis van de bouwwereld en marktwerking.

BKS Schagen heeft bouwkostendeskundigen in dienst die zijn ingeschreven bij het Register Kostenmanager Nederland (RKN) en de Nederlandse Vereniging Bouw Kostendeskundigen (NVBK).

 

Gevoel voor kostenverhoudingen

De bouwkostendeskundigen van BKS Schagen hebben een sterk ontwikkeld gevoel voor kostenverhoudingen. Hierdoor kunnen zij varianten en oplossingen tegen elkaar kan afwegen en begrotingen beoordelen. Afwijkingen worden snel gesignaleerd en de oorzaken achterhaald, om u vervolgens te voorzien van optimaal advies.

Tot slot denkt de bouwkostendeskundige met u mee als het gaat om de best toepasbare bouwmethodiek voor uw project. Zo komt hij als creatieve en zeker ook als kritische partner met u tot een optimum in kwaliteit en kosten voor elk bouwproject.

 

Mail voor advies van een bouwkostendeskundige