BKS Schagen > Calculatiebureau >

Calculatiebureau

Optimale keuzes en nauwkeurige berekeningen


Als calculatiebureau is BKS Schagen van alle markten thuis. Wij bieden hoogwaardig bouwkostenadvies op het gebied van droge waterbouw, industriebouw, woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie.

Onze bouwkostenadviezen en begrotingen kenmerken zich door vergaand meedenkwerk. BKS Schagen handelt graag als het verlengstuk van uw organisatie en rust niet voordat de beste oplossingen en alternatieven zijn gevonden.


Innovatief calculatieburo…

De belangrijkste meerwaarde van ons calculatieburo is innovativiteit. Wij passen de nieuwste bouwmethoden en ramings-/begrotingsmethodieken toe. Kennis van techniek, bouwprocessen, normen van arbeid en materieel zijn hierbij essentieel en leiden tot optimale keuzes en nauwkeurige berekeningen. Dankzij gedegen kennis van begrotingssoftware benutten wij de pakketten volledig om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


… én traditioneel calculatieburo

BKS Schagen heeft vanzelfsprekend ook traditionele eigenschappen. We staan bekend als een laagdrempelig en persoonlijk adviesbureau. De opdrachtgever staat centraal en deadline is deadline.

 

Contractvormen

Naast bouwkostenadvies bij traditionele contractvormen hebben wij ook ruime ervaring in het geven van bouwkostenadvies binnen innovatieve-/geïntegreerde contracten in zowel civieltechnische omgeving als bij bouwkundige projecten.

 

Poolen

De dienst hoeveelhedenpooling, een dienst gericht op aannemend Nederland, bieden wij al sinds 1989 aan. Met pooling kunt u uw voordeel doen. Als calculatieburo bepalen wij voor verschillende aannemers de benodigde hoeveelheden voor een project. Uiteindelijk maken wij voor één partij de volledige begroting. De winst voor uw organisatie is dat het zich volledig kan richten op het inkoopproces en bouwmethodieken. Daarnaast levert het een kostenbesparing op doordat de calculatiekosten worden verdeeld over meerdere partijen.

 

Begrotingen in alle vormen en maten

Wij zijn bekend met de STABU-systematiek en de RAW-systematiek, NL-SfB codering en SSK-systematiek (probabilistisch ramen). Ook zijn we gewend Leistungsverzeichnisse (LV) en Bills of Quantity (BoQ's) af te prijzen. 

BKS Schagen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Bouwkostendeskundigen (NVBK) en we hebben bouwkostendeskundigen in dienst die ingeschreven zijn bij de RKN.

 

Mail voor advies van een hoogwaardig calculatiebureau