BKS Schagen > Advies bouwkosten >

Advies op het gebied van Bouwkosten

Daar plukt u de vruchten van

BKS Schagen staat voor het zo dicht mogelijke benadering van de realiteit. Advies op het gebied van uw bouwkosten en calculatie gaat bij ons dan ook verder dan het maken van een begroting.

 

              Bouwkosten-Calculatie-Advies BKS Schagen

 

Ons team van bouwkostenadviseurs zet haar deskundigheid in om u te begeleiden, met u mee te denken en geven advies in uw belang. Het leveren van de beste service op het gebied van bouwkosten is onze missie: Het belang van het bouwproject staat altijd voorop. Dát is de meerwaarde van bouwkostenadvies van BKS Schagen.

 

Breed advies bouwkosten

Naast de parate kennis van bouwkosten zetten wij tijdens het begroten ook onze brede kennis van bouwmethodieken en materialen in. Daarnaast adviseren we u op het gebied van risico's en kansen.

Ook het beoordelen van begrotingen, het doen van een financieel haalbaarheidsonderzoek, advies bij het selecteren van (onder-)aannemers en het doen van arbitrair onderzoek hoort bij de adviesdiensten die BKS Schagen aanbiedt.

Of het nu een begroting betreft, raming of het afhandelen van contractafwijkingen, BKS Schagen biedt u optimale, projectspecifieke én onderbouwde adviezen. Zowel voor directe- als indirecte bouwkosten.


Mail voor advies van een bouwkostendeskundige