BKS Schagen >
 

Onderbouwd begroten, bouwen zoals begroot


Wie bouwt, wil de zekerheid van een nauwkeurige begroting. BKS Schagen biedt het u. En wij gaan vérder. BKS Schagen is uw meedenkende totaalpartner en toont al 30 jaar meesterschap op het gebied van bouwkundig advies. Scherp, creatief, deskundig en nuchter!

Met BKS Schagen als partner behoudt u te allen tijde een heldere blik op de bouwkosten. Begrotingen, ramingen, contractafwijkingen, second opinion en arbitrage. Wij kunnen het u allemaal bieden. 

Van een totaal bouwkundig advies tot deel calculatie. Van eenvoudig tot zeer gecompliceerde projecten, van voor tot na de bouw: wij stoppen al onze kennis, ervaring en passie in elke begroting, raming of advies.

Persoonlijk advies en contact is onze kracht. Niet voor niets is onze klantenkring zeer divers. Bouwbedrijven, architecten, ontwikkelaars en overheden, maar ook particulieren maken al ruim vijfentwintig jaar gebruik van onze expertise.

 

 

Deskundigheid

BKS Schagen heeft de deskundigheid, het Meesterschap, in huis om voor alle klanten die op zoek zijn naar bouwkundig advies diensten te kunnen leveren die aansluiten bij de wensen van de klant. Bent u op zoek naar een totaal-/ of deeladvies op het gebied van begrotingen, ramingen, second opinion, arbitrage, detachering en hoeveelhedenpooling? BKS Schagen staat voor u klaar.

 

 

Persoonlijk contact

De kracht van BKS Schagen is om het bouwadvies op een persoonlijke manier met de klant te bespreken, waardoor u als klant de juiste diensten voor uw wensen krijgt op het gebied  van bouwadvies en/of calculatie. BKS Schagen bouwt graag aan een persoonlijke relatie om zo de juiste service te kunnen leveren tijdens en na het gegeven advies.

 

 

Alles-in-1 of een gedeelte

BKS Schagen kan zowel een totaal als deeladvies voor de klant samen stellen op het gebied van bouwkundig advies of calculatie. Doordat BKS meerdere diensten kan leveren: begrotingen, ramingen, second opinion, arbitrage, detachering en hoeveelhedenpooling, kan u als klant voor alles op het gebied van bouwadvies bij BKS terecht.

 

Onze specialismen:

- Begrotingen bouw/civiel;
- Second opinion bouw/civiel;
Contractafwijking;
- Detachering calculatie;
- Hoeveelhedenpooling;
- Arbitrage bouw/civiel.

Referenties:

Referenties Woningbouw Referenties Utiliteitsbouw Referenties Industriebouw Referenties Civiele betonbouw Referenties Renovatie


Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking.
 

BKS Schagen HOME (English)