BKS Schagen >

Volg het BKS Fietsteam

 

Onderbouwd begroten, bouwen zoals begroot


Wie bouwt, wil de zekerheid van een nauwkeurige begroting. BKS Schagen biedt het u. En wij gaan vérder. BKS Schagen is uw meedenkende totaalpartner en toont al 30 jaar meesterschap op het gebied van bouwkundig advies. Scherp, creatief, deskundig en nuchter!

Met BKS Schagen als partner behoudt u te allen tijde een heldere blik op de bouwkosten. Begrotingen, ramingen, contractafwijkingen, second opinion en arbitrage. Wij kunnen het u allemaal bieden. 

Van een totaal bouwkundig advies tot deel calculatie. Van eenvoudig tot zeer gecompliceerde projecten, van voor tot na de bouw: wij stoppen al onze kennis, ervaring en passie in elke begroting, raming of advies.

Persoonlijk advies en contact is onze kracht. Niet voor niets is onze klantenkring zeer divers. Bouwbedrijven, architecten, ontwikkelaars en overheden, maar ook particulieren maken al ruim dertig jaar gebruik van onze expertise.

 

Volg BKS Schagen op

 

 

 Deskundigheid

Deskundigheid

 

 

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

 

 

Totaal- of deeladvies

 

Onze specialismen:

- Begrotingen bouw/civiel;
- Second opinion bouw/civiel;
Contractafwijking;
- Detachering calculatie;
- Hoeveelhedenpooling;
- Arbitrage bouw/civiel.

Referenties:

Referenties Woningbouw Referenties Utiliteitsbouw Referenties Industriebouw Referenties Civiele betonbouw Referenties Renovatie


Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking.
 

BKS Schagen HOME (English)