BKS Schagen bestaat 30 jaar

ingevoerd op 22-05-2018

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 31-05-2018 | 09:16:15

BKS Schagen bestaat dit jaar 30 jaar. Opgericht in 1988 als Bouwkundig Kalkulatieburo Schagen BV en vanaf 2012 onder de naam BKS Schagen biedt het bedrijf al 30 jaar een compleet pakket aan diensten aan op het gebied van bouwkostenadvies en calculatie aan de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw, civiele betonbouw en renovatie.

De afgelopen 30 jaar is BKS Schagen betrokken geweest bij een grote diversiteit aan projecten, m.b.t. advies en calculaties zoals bijvoorbeeld de Stationsgebouw Assen, Energiecentrale Maasvlakte, Ruw- en Afbouw Noord-Zuidlijn, Ring Zuid Groningen, Y-towers Amsterdam, PPS rechtbank Breda en diverse woningbouwprojecten. Inmiddels gaat BKS Schagen ook over de grenzen en speelt een rol bij internationale projecten.

De kracht van BKS blijft dat het de afgelopen 30 jaar altijd de volle aandacht heeft voor al haar projecten, van groot tot klein, in de eigen regio of internationaal en van particulier tot zakelijk. Deskundigheid, persoonlijk contact, betrokkenheid en altijd de  gedrevenheid om tot het beste advies te komen staan voorop bij BKS Schagen.

Ben je op zoek naar een bouwkundig advies op het gebied van begrotingen, ramingen, contractafwijkingen, second opinion en arbitrage? Van renovatie tot nieuwbouw. Neem dan contact op met BKS Schagen, uw meedenkende totaalpartner.Volg BKS Schagen op:

https://twitter.com/BKSSchagen en LinkedIn.

Tags