Doe mee met de enquête over circulair bouwen

Ik ben Luuk Wagter, student Bouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam en werkzaam bij BKS Schagen. Voor een onderzoek vanuit school heb ik een enquête opgesteld waarbij circulair bouwen en stikstof binnen de bouwwereld centraal staan.

De resultaten die uit de enquête komen zullen gebruikt en verwerkt worden in het onderzoek. De enquête neemt 2 minuten van uw tijd in beslag, uw antwoorden zullen zeer belangrijk en bruikbaar voor het onderzoek zijn.

START HIER DE ENQUETE (https://qualtricsxmvfzl9mrm8.qualtrics.com/jfe/form/SV_50yIa8kobCsLK1o)

BKS Schagen volgt alle ontwikkelingen rondom duurzaamheid, vernieuwing en energietransitie nauwkeurig. Een van de nieuwe ontwikkelingen is circulair bouwen. 

Wat is circulair bouwen?
Circulair bouwen is een vorm van duurzaam bouwen waarbij de principes van circulariteit in de bouw worden toegepast. Een gebouw is circulair als bij de bouw en het beheer voorraden in een gesloten kringloop worden gehouden, zonder schadelijke emissies naar lucht, water en bodem.

Onderzoek en enquête naar circulair bouwen
BKS Schagen doet onderzoek naar circulair bouwen en heeft een student in geschakeld om dit onderzoek op te starten via o.a. een enquête. 

 

START HIER DE ENQUETE (https://qualtricsxmvfzl9mrm8.qualtrics.com/jfe/form/SV_50yIa8kobCsLK1o)

Ontwerp zonder titel (3) Ontwerp zonder titel (3)