BKS Schagen spreekt met studenten in grote kerk Alkmaar

BKS Schagen was vrijdag 12 oktober bij het Mix & Match event in de grote kerk te Alkmaar. Gelukkig kon het event doorgaan na 2 digitale versies afgelopen jaar. Hoewel de digitale versie van het event steeds beter uit de verf kwam is het gesprek met de studenten aan tafel beter te voeren en komt de boodschap van beide kanten beter over. Wat is en doet BKS Schagen en waar zijn de studenten naar op zoek?

Het Mix & Match event is een kennismaking tussen studenten en het bedrijfsleven, waar via speed-gesprekken men nader tot elkaar kan komen. Interessant voor studenten om te kijken naar een eerste richting na de opleiding en interessant voor de bedrijven om stageplekken beschikbaar te stellen en toekomstige medewerkers aan zich te binden.

In zes rondes hebben tientallen studenten zich voorgesteld aan Hugo Bottema en Marten Kingma van BKS Schagen. Verschillende studierichtingen kwamen langs, denk bijvoorbeeld aan Technische Bedrijfskunde, Bouwmanagement & Vastgoed, Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek en Bouwkunde. BKS Schagen heeft de toekomstige professionals meegenomen over de mogelijkheden voor een stage binnen het bureau te Schagen. 

Ook deze keer was het een geslaagd evenement, waarbij het elkaar ”live” zien en spreken toch een enorme meer waard is. Op naar de volgende sessie. 

IMG-20211112-WA0004 1 IMG-20211112-WA0004 1