Bruggenbouwer Mediation is de bemiddelaar van BKS Schagen

ingevoerd op 11-03-2019

BKS Schagen is niet alleen een bouwkostenadviesbureau, maar heeft ook de kennis en kunde in huis voor bemiddeling bij geschillen op het gebied van bouw. Marten Kingma, mededirecteur van BKS Schagen, heeft in 2014 succesvol de opleiding Mediation afgerond en is de bemiddelaar binnen BKS Schagen. Bemiddeling is een andere tak van sport, daarom is er naast BKS Schagen een eigen merk gestart genaamd ”Bruggenbouwer Mediation en Bemiddeling”.

 

Bouwen van bruggen

De naam Bruggenbouwer is zeer toepasselijk omdat het bemiddeling binnen de bouwsector betreft. Het bouwen van bruggen kan dan zowel letterlijk als figuurlijk genomen worden voor het bedrijf. BKS Schagen richt zich met bouwkostenadvies op het bouwen (van o.a. bruggen) en Bruggenbouwer richt zich op bemiddeling.
 

Het verhaal heeft altijd twee kanten

‘Het verhaal heeft altijd twee kanten’ is de slogan van Marten Kingma, waarbij hij doelt op het bruggenbouwen tussen twee partijen om tot een gepaste oplossing te komen bij geschillen. Overschrijdende kosten bij een bouwproject, onduidelijkheden over afspraken, geen heldere contracten of niet nagekomen afspraken zijn enkele voorbeelden waar geschillen over kunnen ontstaan. Bruggenbouwer Mediation en Bemiddeling biedt een helpende hand bij deze geschillen waarbij de kennis en deskundigheid van Marten Kingma vanuit zijn werk binnen BKS Schagen (bouwkostenadviesbureau) goed van pas komt.

 

 

Header nieuwsbericht 1 Header nieuwsbericht 1