BKS Schagen viert 30-jarig jubileum samen met relaties in een Eenden-rally

”Hard de rem intrappen dan vertraagt hij, aan het stuur trekken en vooral mee hangen in de bochten.” Dat waren de belangrijkste tips die alle relaties van BKS Schagen mee kregen tijdens de instructies voor het rijden met oude eendjes. Succes!

 

Bijna 50 man (en vrouw) stonden gebiologeerd te luisteren tijdens de uitleg op de relatiedag van BKS Schagen ter ere van het 30-jarige jubileum. Rond 12.30 uur werd verzameld in Wormerveer, waar koffie en een lunch klaar stond. Na een welkomstwoord van R. Wagter namens BKS Schagen en de uitleg van Ducktrail, de organisator van de dag, gingen 12 oude eendjes op pad voor een heuse rally. Er moesten opdrachten worden uitgevoerd, sap geproefd bij een fruitteler en uiteraard de weg gevonden worden. Door het pittoreske Noord-Holland, met name de Beemster, voerde de rally over dijkjes en bochtige wegen. 

 

Na een paar uur rijden werd de rally afgesloten bij Brasa voor een borrel en de uitreiking van de dag winnaar. In colonne werd de laatste etappe afgelegd om vervolgens samen naar het restaurant Chipping Inn, golfbaan Zaandam, te gaan waar een heerlijke borrel en BBQ voor iedereen klaar stond om zo een prachtige dag af te sluiten. 

 

Klik hier voor een foto verslag van de dag. (http://www.bksschagen.nl/pg-401-7-122968/pagina/bks_relatiedag.html)

 

 

Header nieuwsbrief 2 BKS relatiedag Header nieuwsbrief 2 BKS relatiedag