BKS Schagen viert relatiedag

Op 27 september vierde BKS Schagen samen met relaties een prachtige dag om samen het 30-jarige jubileum van BKS Schagen te vieren. 

 

 

Verslag van de dag en een foto impressie

 

Eendjes rijden

Rond het middaguur werd verzameld in Wormerveer, bij Ducktrail, van waar een heuse rally startte met oude Eendjes. Eerst een kop koffie, lunch en welkomstspeech van Rene Wagter om daarna uitleg te krijgen over hoe te rijden met een Eend. Hard de rem in trappen dan vertraagt de auto, aan het stuur trekken om de bocht om te kunnen en vooral mee hangen in de bocht. 

 

De weg zoeken, sap proeverij en opdrachten

De groep werd verdeeld in 3- en 4-tallen zodat we uiteindelijk met 11 Eendjes op pad gingen. De weg zoeken, opdrachten doen, een "sap-proeverij" bij een fruitteler en weer op weg. Dwars door het prachtige Noord-Hollandse landschap, vooral de Beemster, met de kap naar beneden omdat het prachtig weer was. Links, rechts, waar moeten we nu heen? Hilarische momenten als een andere auto je tegemoet komt en je zelf denkt dat je de goede weg hebt. Kortom, een heerlijke middag sturen. Na ongeveer 2 uur rijden over dijkjes en door dorpjes eindelijk ontspanning bij Brasa in Middenbeemster. Hier werd de winnaar van de rally bekend gemaakt onder het genot van een drankje. 

 

Een afsluitende BBQ

Vervolgens in colonne terug naar het beginpunt om de eendjes weer in te leveren. Deze supermiddag hebben we afgesloten bij het restaurant de Chipping Inn, op de golfbaan Zaandam, waar een drankje voor ons klaar stond. De BBQ was een goede afsluiting van een heerlijke dag. 

Hierbij een impressie van de dag (klik op de afbeelding voor het foto album)