BKS Schagen zoekt verbinding met relaties via sport

ingevoerd op 08-11-2018

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 08-11-2018 | 10:02:24

BKS Schagen gaat wat nieuws doen, sporten met relaties.

Doel hiervan is het creëren van verbinding met relaties. Je kan elkaar bellen, mailen, nieuwsbrieven sturen, opzoeken bij netwerkbijeenkomsten of persoonlijk langs gaan voor een kopje koffie. Echter, BKS Schagen slaat een andere weg in en zoekt verbinding met de relatie via sport. Zoals iedereen weet verbroedert en verbindt sport, dus waarom niet sport inzetten voor zakelijke relaties?

 

BKS Schagen hecht veel waarde aan een goede relaties. Persoonlijk contact, altijd 100% inzet en de aanwezige deskundigheid zijn sterke punten die zorgen voor betrokkenheid en verbinding met relaties. Ook in tijden van wat minder contact probeert BKS Schagen de verbinding met relaties te blijven opzoeken en sport kan daar een mooi middel in zijn.

 

Samen fietsen

Om die reden heeft BKS Schagen zich ingeschreven met een zakelijk-relatie-team voor het sportevenement Egmond-Pier-Egmond. Strand fietsen samen met relaties. Niet alleen een uitdaging, maar veel meer een samen zijn om elkaar beter te leren kennen en vooral op een andere manier te leren kennen.

 

Moet ik dan sportief zijn of goed kunnen fietsen?

Dat hoeft niet, maar enige fietstraining vooraf is wel van belang. Om die reden geeft Rene Wagter van BKS Schagen een fietstraining vooraf en tips om je goed voor te bereiden om de strandrace. Iedereen kan mee doen en naast de fietstocht zelf gaat het vooral om de saamhorigheid, verbinding en gezelligheid vooraf en achteraf.

 

Schrijf je in voor het BKS Relatie fietsteam

Kortom, sluit je aan bij de fietsclub van BKS Schagen en dan maken we er samen niet alleen een mooi evenement van, maar bouwen we vooral aan een blijvende,  warme zakelijke relatie.