Winnaar prijsvraag Mix & Match event

ingevoerd op 06-06-2019

”Ik vier mijn verjaardag en neem jullie mee naar het café. Hoeveel gaat mij die avond kosten?”

Met deze vraag aan 6 a 7 studenten opende BKS Schagen de presentatie tijdens het Mix & Match event 2019, een bijeenkomst waar studenten en bedrijven elkaar ontmoeten. 

Via diverse rondtafelgesprekken konden bijna 600 studenten kennismaken met 80 bedrijven. Om ”op te vallen” heeft BKS Schagen zich op een originele manier gepresenteerd om de studenten kennis laten maken met BKS. ”Waarom is een goede kostenbegroting zo belangrijk?” was de hamvraag. Via een soort openingsvraag (hoeveel kost een avondje in de kroeg?) werd via diverse beelden studenten via een vraaggesprek meegenomen in de wereld van kostenberekeningen, waarbij uitlegt werd wat een begroting is, waarom het zo belangrijk is, hoe de verschillende partijen in een bouwproces verschillende belangen hebben, et. Doel was een goed inzicht te geven in wat BKS Schagen doet en dat elk bouwproces met een goede kostenberekening begint. 

De eindvraag was een ”prijsvraag” waarbij de antwoorden uit één liepen van 1,2 tot 300 miljoen. De uiteindelijke winnaar heeft op kantoor de hoofdprijs uitgereikt gekregen. 

Header Header