BKS Schagen ondersteunt studenten van het Clusius College Alkmaar

ingevoerd op 14-03-2019

Het paardenevent 2019 wordt georganiseerd door studenten van het Clusius College Alkmaar in het kader van afstuderen. Opdracht is het organiseren van het evenement, met alle facetten die er bij komen, met als doel: én een mooi evenement organiseren als afstudeeropdracht én praktijkervaring op doen voor het “werk-leven” na de studie. BKS Schagen ondersteunt meerdere MBO- en HBO-opleidingen op diverse manieren zoals stageplekken, werk-leertrajecten en afstudeeropdrachten in regio Noord-Holland. BKS Schagen richt zich voornamelijk op studenten die een opleiding volgen in de bouwsector, maar richt zich ook op een breder vlak binnen het MBO. In dit geval ondersteunt BKS Schagen de MBO studenten, richting “Groen”,  met het organiseren van dit prachtige sportevenement in Noord-Holland (Oudkarspel).

 

De belangrijkste reden van het participeren bij dit sportevenement is uiteraard de ondersteuning van de MBO-studenten om dit te kunnen organiseren. Ondanks dat de afstudeerrichting “Groen” wellicht niet direct een verband heeft met de bouwsector, de sector van BKS Schagen, vindt BKS Schagen het wel belangrijk om dit soort evenementen te ondersteunen. Echter, ook binnen de “Groen”-sector krijgen werknemers en werkgevers na hun studie te maken met het bouwen van projecten, wat meteen weer een raakvlak met BKS Schagen oplevert. Daarnaast levert het zichtbaarheid op in de regio.

 

Het SGW Clusius Event vindt plaats bij Manege Beukers in Oudkarspel op 24, 25 en 26 mei a.s.. Meer informatie kan u vinden op www.clusius.nl/paardenevent (http://www.clusius.nl/paardenevent).

 

LinkedIn banner paardenevent 2019 LinkedIn banner paardenevent 2019