Leuk artikel over ’Meiden met oog voor de Infra’ in het NHD

ingevoerd op 17-3-2014

SCHAGEN - In het Noord-Hollands Dagblad (NHD) van 17 maart 2014 staat een leuk artikel in het regiokatern met de titel ’Meiden met oog voor de Infra’. In dit artikel worden drie vrouwelijke infratechniek studenten aan het Horizon College in Heerhugowaard geïnterviewd over hun interesse in de Infrabranche en de keuze voor de opleiding infratechniek aan het Horizon College.

Ook komt Marion van Gaever, coach beroepspraktijkvorming Infratechniek bij het opleidingsinstituut en kartrekker bij Infra Bindt aan het woord. Marion: ”We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd om meisjes te werven voor techniekopleidingen. Deze groep is dus onze trots.”

Mede dankzij Infra Bindt is de bekendheid van en het enthousiasme voor de Infrastructuur sector vergroot, ook onder vrouwelijke (aspirant) studenten. Infra Bindt is de overkoepelende organisatie van onderwijsinstellingen, overheden en bedrijfsleven in Noord-Holland.

BKS Schagen ondersteunt dit initiatief en onderstreept de noodzaak van het opleiden van gekwalificeerd personeel. Daarom zijn we blij met de interesse, juist ook van vrouwelijke studenten voor de sector.

Meer informatie InfraBindt: www.infrabindt.nl
Artikel InfraBindt in het NHD van 17-maart-2014 Artikel InfraBindt in het NHD van 17-maart-2014