Stagiairs BKS Schagen 2013: Marciano Nagtzaam en Pepijn Lautenschutz

ingevoerd op 5-7-2013

Vanaf mei 2013 heeft Marciano Nagtzaam een afstudeerstage gelopen bij BKS Schagen. Marciano is een vierdejaars bouwkundestudent van het Horizon College in Hoorn. Het eerste deel van zijn afstudeertraject vond plaats bij architectenbureau BBHD. Dit in Schagen gevestigde bedrijf is helaas failliet gegaan dit voorjaar. Om Marciano de kans te geven voor het einde van dit studiejaar af te studeren heeft BKS Schagen Marciano een stageplaats aangeboden en hem gefaciliteerd bij het invullen en afronden van zijn afstudeeropdracht.

In juni heeft de afstudeerpresentatie plaatsgevonden, waarbij BKS Schagen in de afstudeercommissie plaats had. Marciano heeft inmiddels officieel zijn diploma ontvangen. Na de MBO studie bouwkunde gaat Marciano komend studiejaar beginnen aan de HBO bouwkunde opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. BKS Schagen wenst Marciano veel succes met zijn vervolgopleiding.

Vanaf 1 september zal Pepijn Lautenschutz, derdejaars MBO infratechniek aan het Horizon College te Heerhugowaard beginnen met zijn stage bij ons adviesbureau. Pepijn zal het team van BKS 20 weken komen versterken waarbij hij de kans krijgt ervaring op te doen in de dynamische wereld van aanbestedingen door mee te draaien in onze projecten.

Stage bij BKS:
BKS Schagen vindt het een fijn idee te kunnen investeren in de toekomstige bouwkundigen en civiel technici.
Wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf. Al vele jaren faciliteren wij MBO en HBO studenten met een (afstudeer)stageplek.

Wil jij ook stagelopen bij BKS Schagen? Wij zoeken (bij voorkeur HBO) studenten die een (afstudeer-) onderzoek willen doen naar 1. BIM en de kansen voor calculatiebureaus, en 2. Het ontwikkelen van een Social Media strategie voor BKS. Stuur een mail naar m.vleugel@bksschagen.nl als je interesse hebt in een van deze twee opdrachten of een ander goed idee hebt voor een stage- of afstudeeropdracht waar wij je mee kunnen helpen.